Koffie & lunch

Koffie & Meer

Koffie komt bij ons op de eerste plaats! Onze barista's gebruiken koffie van de Amsterdamse koffiebranderij White Label Coffee. De focus hierbij ligt op kwaliteit, iedereen in de koffie keten moet op een goede manier beloond worden voor deze kwaliteit. Van boon tot kop!

We hebben altijd een aantal verschillende bonen op de maler. We zetten hier mee perfect uitgebalanceerde espresso, zijdezachte cappuccino's en heerlijke americano's. Maar dit is niet de enige koffie die we serveren. Probeer bijvoorbeeld ook eens een fijne bak V60 filterkoffie.

Heb je trek in wat anders dan koffie? We maken net zo graag verse sapjes voor je klaar of je drinkt één van onze bijzondere limonades. Zo serveren verschillende Fritz-limo’s, gemberbier en natuurlijk hebben we thee. Heel veel thee van Nook.

Ontbijt & Lunch

Een goed ontbijt is het halve werk. Begin je dag bij Kamu met onder andere ovenverse croissants, een rogge rozijnenbrood of een granola met vers fruit.

Voor lunch geniet je van ons desembrood die dagelijks vers worden gebakken. Per seizoen vind je anders belegde broodjes op de kaart - altijd een afwisseling van vlees, vis, vegetarisch en veganistisch. Maar er is meer: je kan ook onze seizoenssoep bestellen of kies een tosti. Natuurlijk hebben we genoeg opties voor kinderen! En voor de lekkere trek hebben we de heerlijke taarten klaar staan.

Kan je nog niet kiezen en ken je iemand met veel dorst en trek? Doe een Kamu-bon cadeau!

Tip voor iedereen: je kan je koffie of thee ook meenemen voor onderweg.

Wat schrijven andere

We kunnen zelf nog wel een tijdje doorgaan over wat we allemaal te bieden hebben maar wat hebben andere nou hierover te zeggen: