Fietsen

Ride as much or as little, or as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx

Wij genieten niet alleen van goed eten en drinken, maar ook van fietsen. We worden blij van mooie fietsen, goed geklede fietsers en spannende fietsroutes. Bij Kamu vind je dan ook alles om je van fietsen te laten genieten. Zo hebben we bij Kamu voor iedereen een fiets: of je nu een stadsfietser bent, gaat crossen, wilt racen of het fietsen nog moet leren.

Wij worden blij van mooie fietsen, van bijzondere fietsen, van high-tech-fietsen, van racefietsen, van fixed gears en van single speeds. En als je dan toch gaat racen of crossen, dan willen we dat je het beste eruit haalt. Dat doe je met fietskleding waarbij hoge kwaliteit en comfort voorop staan. Natuurlijk willen we dat je ook in het zadel de blits maakt: met een steeds groter wordende collecties jerseys (en zelfs een eigen Kamu-kit!) voorzien we zowel de vrouw als de man.

Maar met een fraaie fiets en fijne fietskleding ben je er nog niet. We hebben ook alle benodigde tools, energierepen, bidons, sloten en helmen. Na het fietsen, lees (of koop) je bij ons de fietsmagazines van o.a. Bahamontes, Soigneur en Far ride.

Word het je allemaal een beetje veel? Dan hebben we altijd nog de Kamu cadeaubon.